Preview Mode Links will not work in preview mode

Jun 9, 2022


I slutningen af denne episode er redaktøren aka. Kaptajn Video ude med riven efter de udvalgte film. Det er egentlig unfair, for ved genhør er dette en virkelig solid episode. Vi er vanen tro vendt tilbage til vores favorit-filmaften, "Dyr, der dræber". Vi har en "Dyr, der dræber"-episode med i hver sæson, og det viser sig endnu engang, at være en nærmest uudtømmelig genre. Som altid ved værterne ikke, hvilke film de hver især tager med, så det er lidt af et tilfælde, at to af filmene foregår i Afrika og handler om vrede aber.

Ask får lov at varme op med flagermusefilmen 'Nightwing' (1979), der lyder til at være en perfekt spisefilm. Niels er bøffen i burgeren med filmen 'In the Shadow of Kilimanjaro' (1986), hvor sultne og tørstige bavianer går amok. Og Sonny runder af med en ægte 90'er-VHS-klassiker i form af 'Congo' (1995), der endnu engang beviser, at vi ikke er for fine til at tage en velkendt film med sumpen af VHS-sjældenheder.

Sæson 6 er godt i gang og der er meget andet godt i vente. Vi vil bare lige huske jer på, at vi afholder Moviebox 3 Års Fødselsdagsshow i Grand Teatret i København d. 20. august, 2022, så kom med til en VHS-fest ud over det sædvanlige og hils på videohovederne fra Moviebox. Og HUSK: Spol altid episoden tilbage, når du har lyttet færdigt!

Med venlig hilsen,
Ask, Sonny, Niels & Casper