Preview Mode Links will not work in preview mode

May 14, 2020

Tårerne presser sig sgu på her på tærsklen til afslutningen af sæson 2. Den eksistentielle tomhed ånder os tungt i nakken, og vi skal gøre klar til igen på ubestemt tid at leve uden ugentlige Moviebox-episoder i vores feed. Vi ved ikke med jer, men for os er det slet ikke sjovt. Det føles tomt, som når man skal hjem fra en rigtig lang sommerferie. Eller tomt, som når ens skolekæreste pludselig skal flytte. Eller tomt, som når man omsider bliver knaldet af politiet efter at have begået en fuldstændigt episk serie af grufulde mord, hvor man endelig har turde springe ud i lidt hygge-kannibalisme med stor succes, men nu bare ved, at man nu må undvære smagen af frisk menneskenyre i en livsstid (15-20 år med god opførsel). Men hey, vi vil altid ha' minderne. *SUK*...

Med sæson 2 har vi lavet det bedste show, vi kunne, så nu er det bare om at stoppe mens legen er god med en ægte showstopper! Gå ud med et brag, og hvilket BRAG vi har med til jer... Dine mentalt afsporede VHS-excentrikere fra Moviebox-banden er klar med cremen af cremen af depraveret, underlødig underholdning. De har nemlig skabt en helt igennem historisk filmaften med temaet: BLODBAD!

Niels lægger stille og roligt ud med en mand, der er så vild i varmen, at han kung fu-smadrede folk til boldige bunker af overrevet kød i Hong Kong-blodbomben Riki-Oh: The Story of Riki. Ask ligger lunt som bøffen i burgeren med sit stjernepsykotiske filmbud Nightmare (in a Damaged Brain), der for alvor skruer op for de ubehagelige blodsudgydelser - en af de sagnsomspundne "video nasties", der blev gjort decideret ulovlige tilbage i 80'erne. Dermed tilfalder det Sonny at afslutte sæsonen, og han har gemt en trippel VHS-salto med tysker-skru til sit sidste nummer: Hollywood Chainsaw Hookers er nøjagtigt så B-skrald-billig, sindssyg og vold-blodig som titlen får dig til at håbe. En fuldstændig perfekt afslutning.

Tusind tak for denne gang, kære VHS-venner. Vi håber virkelig, at vi høres ved (og ses!) igen. Moviebox er først og fremmest et projekt drevet af fornøjelse, kærlighed og mild mental sygdom, men det ér også et krævende arbejde. Vores statsautoriserede revisor (aka. Sonnys soldrevne Casio SL-880 regnemaskine) fortæller os, at vi kører med alvorligt underskud i firmaet. Man skal misse mere end almindeligt med øjnene, for at få cost-benefit-analyserne til at se gode ud. Derfor: Støt Moviebox økonomisk! Smid os en skilling for hver episode vi udgiver på 10er.dk. Det har vitterligt en stor betydning for denne podcasts overlevelse. Tak! 

Når det så er sagt, kan I så ha' det godt, indtil vi ses? Se nogle vilde film, og fortæl os om det! I er for seje! Rigtig god fornøjelse og HUSK DET NU: Spol altid episoden tilbage, når du har lyttet færdigt!

Med venlig hilsen,
Ask, Sonny, Niels & Casper