Preview Mode Links will not work in preview mode

Aug 27, 2019

Smiley face

Noget af det sjove ved at holde filmaften med tre toptrænede VHS-ninjaer er at se, hvordan de tolker et givent tema for aftenen. Med "Invasion fra rummet" tænker du måske hurtigt på flyvende tallerkener over Det Hvide Hus og andre klichér, men det gør Ask, Sonny og Niels' tanker ikke. Langt fra.

I stedet disker de op med tre utroligt varierede film, der holder sig inde på banen, men som stadig formår at underholde og overraske. Glæd dig således til at stifte bekendtskab med The Dark Side of The Moon, Fire In the Sky og Zone Troopers. Der er endda en af filmene, der ikke bare er seriøs, men også bliver taget seriøst. For jer VHS-noobs kan vi fortælle, at det er en sjældenhed i denne podcast.

Moviebox er kommet godt fra start, og vi er nu også at finde i de store podcast-apps som iTunes og Pocket Casts. Skulle du efterhånden føle dig rustet til at give os en karakter eller anmeldelse, så hold dig ikke tilbage. Vi vil meget gerne vide, hvad du synes. Og husk at tjekke inde i næste uge, hvor dine nye bedste video-venner er klar med en episode om: "Klamme dukker"!

Rigtig god fornøjelse og husk: Altid spol episoden tilbage, når du har lyttet færdigt!

Med venlig hilsen,
Ask, Sonny, Niels & Casper