Preview Mode Links will not work in preview mode

Nov 16, 2022


Moviebox er nået til den svære 70'er. Klassisk hård episode, hvor konceptet for alvor skal stå sin prøve. Så hvad bedre at snakke om, end "Den svære 2'er". Vi har anbefalet noget nær 270 film gennem årene, men overraskende få af dem er faktisk efterfølgere. Men der er jo ikke noget i filmverdenen end at prøve at følge en succes op med en efterfølger, for der kan gå så mange ting galt. Netop dette dykker vores videohoveder denne gang ned i.

Ask lægger ud med Robocop 2 (1990), og det er egentlig ret interessant, fordi den første Robocop er og bliver Asks yndlingfilm. Så hvad pokker mener han så om efterfølgeren? Niels rammer bulls-eye med sit dejligt voldelige bud på en efterfølger: Maniac Cop 2 (1990). En film der på Moviebox-måden er en hel del bedre end 1'eren, selvom den OGSÅ er en Moviebox-klassiker. Og så får Sonny æren af at slutte Episode #70 af, ved at vende tilbage til en horror-klassiker med The Hills Have Eyes Part II.

Sæson 7 fortsætter ufortrødent, og vi håber du er glad for den indtil videre. Hvis ikke, kan vi fortælle dig, at jo flere episoder vi kommer ind i sæsonen, jo mere afsindig bliver den. Disse første episoder er ren morgenmad. Det bliver meget værre/bedre, så vi høres ved igen snart. Og HUSK: Spol altid episoden tilbage, når du har lyttet færdigt!

Med venlig hilsen,
Ask, Sonny, Niels & Casper

(P.s.: Gratis-versionen af denne episode er på 34 minutter. Patreon Edition er på 42 minutter.)