Preview Mode Links will not work in preview mode

Jun 11, 2021

Som regel har vi det sjovt, når vi optager Moviebox, men en sjælden gang i mellem får vi fat i så ækle film, at det simpelthen smitter af på stemningen. Aldrig har vi oplevet det tydeligere, end dengang vi skulle snakke '100% SPLATTER!'. Det viste sig at være en virkelig dårlig idé (og dermed en fuldstændigt genial idé).

Vi har med episode at gøre, hvor Peter Jacksons splatter-orgie 'Braindead (aka. Dead Alive)' fra '92 er den letfordøjelige forret serveret af Niels. Mere alvorligt bliver det straks, da Sonny introducerer den østrigske og møgubehagelige, ekstremt blodige, vilde 'Angst' fra 1983. Utroligt nok overgår Ask det hele, ved at afslutte med 'Men Behind the Sun' - den sagnsomspundne tortur-film fra Hong Kong. Man kan næsten høre, hvordan vores sædvanligt gode humør helt ærligt forsvinder.

Netop derfor er dette jo endnu et podcast-minde fra Filmnørdens Hjørne Podcast 158 (Den om VHS III...), som det er en fornøjelse at kunne introducere for nye lyttere.

Rigtig god fornøjelse og husk: Altid spol episoden tilbage, når du har lyttet færdigt!

Med venlig hilsen,
Ask, Sonny, Niels & Casper

(P.s. Denne episode skulle have været udgivet for længst, men tekniske problemer og vores fødselsdagsplanlægning kom i vejen.)