Preview Mode Links will not work in preview mode

Apr 22, 2020

Rewind-episode nr. 4 byder dig indenfor i vores nypudsede tidsmaskine, der er indstillet til at tage os tilbage til det herrens år 2018, nærmere bestemt d. 28. oktober kl. cirka 20.55. Da var vi nemlig ved at være færdige med vores første (og indtil videre eneste) live show. Vi manglede bare én ting: WTF? Findes det?!?

En særdeles risikofyldt kategori at give til netop Ask, Sonny og Niels, for deres forskruede smag i film bringer dem ofte ud på det helt ekstreme overdrev, hvor ethvert fornuftigt menneske forlængst havde vendt om. Derfor var det også med en vis nervøsitet, at vi lukkede op for denne kategori. Heldigvis levede alle tre gutter op til deres rygte... og lidt til.

Sonny fik lov at lægge ud med den hjertevarme kærlighedsfilm Nekromantik, der spredte hygge med lidt tiltrængt nekrofili. Niels fulgte løjerne op med Things - en af de mest uforståelige og mystiske film, vi nogensinde har været i kontakt med. Og Ask? Ask gjorde det, som Ask gør bedst: Han overraskede os med noget HELT andet, end vi havde forventet. Gud ske tak og lov for... Stunt Rock!

Rigtig god fornøjelse og husk: Altid spol episoden tilbage, når du har lyttet færdigt!

Støt i øvrigt Moviebox på 10er.dk!

Med venlig hilsen,
Ask, Sonny, Niels & Casper