Preview Mode Links will not work in preview mode

Mar 27, 2020

Endnu engang er det blevet tid til at gå retroception ved at se tilbage på noget, hvor vi ser tilbage på noget. Det er nemlig hele idéen med vores Rewind-episoder, hvor vi dykker ned i det store arkiv af Filmaften-anbefalinger fra dengang, hvor vi kun rendte rundt på Filmnørdens Hjørne og dyrkede videomani i Den om VHS-episoderne.

Og gå bare ud og hente dine kastestjerner fra BR, for nu skal det handle om ninjaer. Som I kan høre på vores snak inden vi nyder den klassiske Filmaften, så er ninjaen virkelig en figur, der har gjort indtryk på os som børn. En fascination, der naturligvis har hængt ved hele livet og som nu giver sig til udtryk i ikke bare tre men FIRE ninjafilmanbefalinger.

Sonny åbner aftenen ved at snige sig uset ind i sofaen og fuldstændigt lydløst åbne en pose chips og sætte Miami Connection på. Niels hopper baglæns op i slikskålen og forsvinder i en lilla pufbombe, men ikke før han får sat Ninja Condors 13 i movieboxen. I et KÆMPE twist dukker Casper pludselig op som episodens eneste hvide ninja (!) og fortæller om en af mange hjernesmeltende fede ninjascener i den ekstremt anbefalelsesværdige Duel to the Death. Og i en helt sindssyg afslutning på aftenen hænger Ask oppe under loftet og sætter en kastestjerne midt i videokassetten til The Russian Ninja (aka. The Russian Terminator). 

Rigtig god fornøjelse og husk: Altid spol episoden tilbage, når du har lyttet færdigt!

Støt i øvrigt Moviebox på 10er.dk!

Med venlig hilsen,
Ask, Sonny, Niels & Casper