Preview Mode Links will not work in preview mode

Oct 29, 2019

Som kaptajn for podcasten er det Caspers opgave at udvælge og navngive kategorierne for de filmaftener, vi kaster os over i en given episode. Dette er ikke altid lige let, og jagten på et sjovt ordspil eller bare noget andet end det åbenlyse, kan resultere i kvaler for panelmedlemmerne.

Som eksempelvis i denne episode, hvor temaet "Vi elsker eksplosioner" egentlig bare skulle dække "actionfilm", men som Moviebox-panelet endte med at tage meget mere bogstaveligt. Derfor havde både Ask og Sonny egentlig problemer med at finde en passende film, men resultatet er alligevel endt med at være en af vores... ja, mest eksplosive episoder. Jøsses!

Sonny lægger ud med The Soldier, der vejer op for sin mangel på humor og sammenhæng med masser af slo-mo-action og eksplosioner. Niels følger op med den ekstremt krops-eksplosive Live Wire, der ved absolut ikke lyder som en DR1-film, men det er det åbenbart. Og Ask runder af med en tur på skolebænken anno fortidens vision af 1999 i Class of 1999, hvor du ser resultaterne af at hyre tre Terminatorer som vikarer.

Rigtig god fornøjelse og husk: Altid spol episoden tilbage, når du har lyttet færdigt!

Med venlig hilsen,
Ask, Sonny, Niels & Casper