Preview Mode Links will not work in preview mode

Mar 15, 2023


Er du klar til at blive grebet fast i håret og slæbt skrigende direkte ned i VHS-helvede, hvor du får lov at stege i fedtet fra filmverdenens mest kvalmende afskum? Så er du klar til "Rendyrket rip-off" - episoden der kunne gøre selv Mr. Sunshine suicidal. Vi kan ganske enkelt ikke advare nok mod det her, men føler du alligevel, at du absolut SKAL lytte til denne episode, så sørg for at gøre det iklædt gummi-isoleret beskyttelsesdragt og luft godt ud undervejs. Havde vi kendt resultatet af "Rendyrket rip-off" på forhånd, ville vi ha' forladt studiet på sekundet og svoret aldrig at vende tilbage. Nå, men lad os få det overstået...

Niels lægger ud med, hvad der umuligt kan være andet end den værste film han nogensinde har set. Han har den med, så den kan forblive den værste film du IKKE har set. Den hedder 'Nukie' (1987) og vi vil hellere føde en V8-motor analt end skulle se den. Ask har 'Mahakaal' (1994) med og selvom Bollywood-horror lyder fristende, så må du ikke ta' fejl. Hold dig væk. Sjældent har en Roger Corman-film landet på et mere tørt sted, end når Sonny runder af med 'Battle Beyond the Stars' (1980). Et veritabelt mesterværk af filmhistoriske proprtioner, set i lyset af episodens andre film.

Heldigvis fungerer det jo sådan, at jo værre film værterne tager med, jo sjovere bliver episoden. Så rigtig god fornøjelse... eller "fornøjelse", og HUSK: Spol altid episoden tilbage, når du har lyttet færdigt!

Med venlig hilsen,
Ask, Sonny, Niels & Casper

(P.s. Denne gratis version af Episode #77 er 9 minutter og 45 sekunder kortere end den Patreon Edition, der er tilgængelige for Klub Moviebox-medlemmer på patreon.com/moviebox.)