Preview Mode Links will not work in preview mode

Nov 23, 2022

Tiden er kommet til at vi skal drømme os tilbage til sommerens sol og varme. Faktisk ret præcist til d. 19. august i Grand Teatret i København, hvor Moviebox afholdt 3 års fødselsdag for et veloplagt publikum. Undervejs blev der optaget to live episoder, hvoraf dette er sæsonens første. 'Sommer og sol' er jo en filmaften, der kan byde på hvad som helst, så det er dejligt at se, hvordan videohovederne medbringer film fra hele spektret.

Ask får for engangs skyld lov til at åbne en episode med sin nekrofile komedie Weekend at Bernies II (1993). Calypsodans bliver aldrig det samme igen. Niels leverer virkelig en pre-MeToo film med The Great Bikini Off-Road Adventure (1994), hvor ingen minoritet helt kan føle sig sikker. Og som så mange gange før, er det op til Sonny at højne kvalitetsniveauet. Ikke med sine jokes (ALDRIG, med sine jokes), men med sin film i form af klassikeren Sleepaway Camp (1983).

Det er en kæmpe fornøjelse at optage live foran jer lyttere. Som om vi ikke havde nok krudt i røven i forvejen, så giver det en helt særlig energi, at mærke reaktionen fra publikum, mens vi optager. Tak til alle jer, som kom med, og til alle jer andre: Vi gentager succesen næste sommer. Og husk nu: Spol altid episoden tilbage, når du har lyttet færdigt!

Med venlig hilsen,
Ask, Sonny, Niels & Casper