Preview Mode Links will not work in preview mode

Jul 13, 2022Pansere, strømere, strissere, sheriffer, lovens lange arm - ordenshåndhæverne har mange navne. Og mange film! Vi er helt klar ude i en af de mest åbne filmaften-kategorier nogensinde, for grundlæggende skal det bare handler om politi, på den ene eller den anden måde. At en ud af tre Moviebox-værter så rent faktisk ikke klarer at leve op til denne regel for aftenen, kan ikke komme som en overraskelse.

Det er blevet til en bemærkelsesværdigt mainstream filmaften. To af filmene er i hvert fald relativt kendte for filmglade 80'er-børn, men det er slet ikke en dårlig ting. Faktisk har vi lagt mærke til, hvor meget mere aktive og glade I blive, når vi snakker om film som I kender. I er vane-flokdyr, som alle andre, så selvfølgelig elsker i det velkendte. Det kommer dog ikke til at ændre på Moviebox. Vi vil stadig søge det mest mytiske, ukendte, snuskede VHS-skrald frem, vi kan. Denne gang skal det dog handle om politiet og de mange gloriøse film om dem.

Niels lægger ud med Tango & Cash (1989) og han har en agenda. Han ved nemlig, at Ask hader den, og det kan ikke passe! Sonny følger op med "en rigtig Sonny-film" (citat, Ask Hasselbalch og han har en pointe). Inden Ben Stiller ødelagde begrebet fuldstændigt, gjorde Jamie Lee Curtis nemlig Blue Steel (1989) cool. Og så får Ask ellers lov til at runde af med Siege (1983), der glimrer ved IKKE at ha' nogle politimænd med. Ikke at vi registrerer dette i selv optagelsen. Vi har alt for travlt  med at gakke udover, hvor fed filmen dog lyder. Og HUSK: Spol altid episoden tilbage, når du har lyttet færdigt!

Med venlig hilsen,
Ask, Sonny, Niels & Casper