Preview Mode Links will not work in preview mode

Jun 29, 2022


Moviebox ynder jo gerne at rejse helt ud forbi stratosfæren af videoverdenen. Der ud hvor intet giver mening. Der ud hvor man finder film og genrer, som man ikke i sin febervildeste fantasi kunne forstille sig fandtes. Og hvis du ser filmene, mens du er der ude, så synes du, de er gode, selvom det for alle andre mennesker er fuldstændigt indlysende, at det er de IKKE. Vi elsker, når vi kommer helt der ud.

Men på opfordring fra jer lyttere holder vi i denne episode VHS-benene solidt plantet på jorden. Vi skal nemlig tilbage til fortidens forrygende forsømmelser. De film, der BURDE ha' været store, blockbustende mainstream-hits, men af forskellige årsager ikke blev det. Forbered dig på at høre værterne sige ting som "Filmen modtog flere Oscar-nomineringer", "Nej, filmen blev ikke et flop" og andre sætninger, vi aldrig har sagt før.

Sonny er første vært til at puste støvet af en overset blockbuster med den ultra-farverige 'Dick Tracy' (1990). Bøffen i burgeren leveres af Ask, der virkelig har fundet en overset guldklump med atomkatastrofe-thriller-romancen 'Miracle Mile' (1988). Og Niels leverer episodens nok mest Movieboxede film med 'The Last Starfighter' (1984). Og HUSK: Spol altid episoden tilbage, når du har lyttet færdigt!

Med venlig hilsen,
Ask, Sonny, Niels & Casper