Preview Mode Links will not work in preview mode

May 18, 2022


VELKOMMEN TIL SÆSON 6!

Moviebox er klar med en top tracket sæson spækket med verdens vildeste videofilm. Hver gang vi afslutter en sæson snakker vi om, at vi skal ryste posen og finde på nogle nye formater og idéer, men hver gang ender vi med at holde os til den klassiske fremgangsmåde, for vi er stadig ikke trætte af den: Tre VHS-nørder, der tager hver deres film med til en filmaften under et særligt tema. Og i denne første episode af sæsonen skal vi hyyyyyyyle mod månen og se en stak fuldfede varulve-film.

Niels lægger ud med The Company of Wolves (1984) - en på flere måder klassisk varulve-film, der tager Rødhætte under kærlig behandling. Ask er den blodrøde bøf i burgeren, hvor han giver os endnu en fantastisk Oliver Reed-film med The Curse of the Werewolf (1961). Således er det op til Sonny at afslutte den lykantropiske aften med en ekstremt underholdende gennemgang af Stephen King's Silver Bullet (1985).

Det er som altid en kæmpe fornøjelse at være tilbage i Moviebox-biksen. Vi ser jo faktisk aldrig hinanden alle fire på samme tid, bortset fra når vi optager episoder, så det ér en særlig oplevelse også for os. Men nok snak, mere hylende varulve-action! Rigtig god fornøjelse og HUSK: Spol altid episoden tilbage, når du har lyttet færdigt!

Med venlig hilsen,
Ask, Sonny, Niels & Casper