Preview Mode Links will not work in preview mode

Apr 2, 2022


Endnu en sæson af Moviebox er nået til sin ende, og endnu engang har det været en fuldstændigt fremragende oplevelse at fortælle jer om en masse gode, dårlige, underlige, forfærdelige, skæve, oversete videofilm. Traditionen tro skal en Moviebox-sæson helst afsluttes med en mindeværdig episode. Det er svært at planlægge sig ud af, men det lykkedes ret godt denne gang, for i stedet for at søge det mest bizarre eller voldelige shit, holder vi bare en fed fest. Episodens tema er derfor PARTYFILM, men det kan jo også tolkes på mange forskellige måder, og det bliver det gjort.

Ask lægger fuldstændigt blændende ud med en banger af en VHS: Michael Jacksons Moonwalker fra 1988. Den har næsten et plot og giver lige præcis INGEN mening, men den er PARTY! Herefter skruer Sonny alvorligt ned for volumenknappen med Mad Monster Party? fra 1967. Stop-motion sovemiddel spækket med klassiske gyser-referencer... for børn. Til gengæld overtager Niels til sidst dansegulvet med et styk førsteklasses Moviebox-pensum, i form af Killer Klowns From Outer Space. Den perfekte festlige afslutning, på en perfekt sæson.'

Man kan ikke høre det så tydeligt i episoderne, men denne sæson har nok været den sværeste at få ud til jer. Først blev vi lagt ned af sygdom og optagelserne måtte udskydes, men sidenhen har vores privat- og arbejdsliv taget drejninger, der simpelthen har skabt forsinkelser i vores udgivelseskalender igen og igen. Målet er altid at udgive episoder hver uge, indtil en sæson er ovre, men denne gang er vi gang på gang blevet forhindret. Men nu kom vi endelig i mål og tak for at hænge på så længe!

Fremtiden byder på mere Moviebox! Vi er allerede ret langt med planlægningen af Sæson 6 og den ser dagens lys meget snart. Målet er, at vi skal ha' den optaget og færdigudgivet inden vi endnu engang afholder Moviebox Fødselsdagsshow i Grand d. 20. august 2022. Sæt kryds i kalenderen.

Derudover savner vi helt vildt at lave sjove Klub Moviebox-eksklusive episoder til jer, som støtter os på Patreon. Vi har en hel del planer, der forhåbentlig bliver ført ud i livet over de næste måneder. Så hæng på og glæd jer til meget mere Moviebox. Indtil da skal I ha' uendeligt mange tak for jeres støtte, og ikke kun økonomisk. I er fuldstændigt uundværlige for os i jeres konstante dyrkelse af Moviebox og videofilmens vidunderlige verden. Fra kommentarer på sociale medier, til arrangering af filmaftner, hvor I og vi kan mødes. I er de BEDSTE fans vi kunne ønske os, og vi kommer ALDRIG til at føle, at vi har gjort nok for jer. Tusind tak!

Men nok rørstrømsk bavl, for nu skal vi feste med tre festlige film fra vores tre festlige videohoveder, så rigtig god fornøjelse og HUSK: Spol altid episoden tilbage, når du har lyttet færdigt!

Med venlig hilsen,
Ask, Sonny, Niels & Casper