Preview Mode Links will not work in preview mode

Jun 2, 2021

Som Sonny siger lidt inde i episoden: "Det er altid sjovt med mennesker i for småt tøj", og han har en pointe, men passer den nu også på dagens film. Aftenens tema lægger for alvor op til individuel fortolkning, og vi kommer virkelig rundt på hylderne i Moviebox-butikken denne gang.

Første stop er hylden med kloge dokumentarer, hvor vi finder Niels' åbningsfilm: Pumping Iron (1977). Arnold og andre kødheste giver den gas i meget små speedos i denne historie om bodybuilderes jagt på den eftertragtede titel som Mr. Olympia.

Andet stop er heeelt nede i butikkens kælder, hvor vi finder de filippinske import-VHS'er, der ALDRIG bliver lejet. Her står Zuma (1985) aka. Anak Ni Zuma aka. Hell Serpent Zuma og samler støv, men ikke længe, for Ask har netop dette 2½ time lange mesterværk med som bøffen i burgeren.

Tredje og sidste stop skal vi over til hylden med barbarfilm, hvor Sonny finder en ægte Cannon-klassiker med de sagnomspundne tvillingebrødre David Paul og Peter Paul i front for filmen The Barbarians (1987)

Rigtig god fornøjelse og husk: Altid spol episoden tilbage, når du har lyttet færdigt!

Med venlig hilsen,
Ask, Sonny, Niels & Casper