Preview Mode Links will not work in preview mode

Apr 28, 2021

Engang i mellem får Movieboxværterne selv lov til at trumfe en filmaften igennem, og denne her har ladet vente på sig. For hvordan kan vi ha' lavet tre sæsoner af Moviebox uden at gå over til hylderne med zombiefilm? Denne forsømmelse bandlyses hermed af en episode direkte dedikeret til de levende døde: Zombier! Og zombier er der masser af i de tre film, som Movieboxværterne har fundet frem... eller i hvert fald i to af dem. 

Ask lægger nemlig ud med Burial Ground (1981), der har masser af ægte, lodne italiano-zombier. Det besynderlige er, at det slet ikke er dem, der er det mest forstyrrende ved denne film. Niels viser igen, at han ikke frygter at tage "klassikere" med, for det er lige hvad The Return of the Living Dead (1985) er. Og Sonny? Altså, kan I huske det der med at leje en film, fordi coveret var sejt, eller fordi den bare lød pisse fed? Ja, det er det Sonny har gjort, men for en sjælden gangs skyld uden særligt stort held. Glæd jer til at høre om hans oplevelser med The Chilling (1989)...

Ellers er humøret højt og glæden ved bare at være i gang igen stråler ud af vores tre videohoveder, så god fornøjelse og husk: Spol altid episoden tilbage, når du har lyttet færdigt!

Med venlig hilsen,
Ask, Sonny, Niels & Casper