Preview Mode Links will not work in preview mode

Apr 21, 2021

Idéerne til vores filmaften-kategorier kommer ofte fra de mest uskyldige steder. Denne gang sad Kaptajn Video med en nostalgisk tåre i øjnene og tænkte tilbage på VHS-klassikere som Adventures in Babysitting, Uncle Buck og Tre mand og en baby, da han pludselig knipsede med fingrene og med cigaren solidt placeret mellem tænderne råbte "BABYSITTER SØGES!"

Sagen er jo bare den, at Moviebox-butikkens tre pesudo-ekspedienter jo nyder det overraskende, det fæle, det bekymrende. Derfor endte aftenen naturligvis ikke med at indeholde en eneste hyggelige babysitter. Sonny lægger ud med en virkelig overset sag fra en af verdens største instruktører, når han varmt anbefaler The Guardian (1990). Som så mange gange før bringer Ask et forstyrrende trash-indslag med The Baby (1973). Og Niels runder af med det Jodorowsky-agtige Italo-syretrip Stridulum (1979) - også kendt som The Visitor. Du hyrer aldrig en babysitter igen.

Ellers er der ikkeandet tilbage at sige end god fornøjelse og husk det nu: Spol altid episoden tilbage, når du har lyttet færdigt!

Med venlig hilsen,
Ask, Sonny, Niels & Casper