Preview Mode Links will not work in preview mode

Apr 16, 2021

Gå stort, eller gå hjem, som man siger, og nu er vi ENDELIG samlet, så I kan bande på, at vi ikke går hjem. Til første episode i sæson 4 vælger Moviebox derfor naturligvis at gå STORT! Kæmpemonster-stort! Genren af film med gigantiske bæster i  skrækindjagende afskygninger er en hel verden for sig selv, særligt repræsenteret i de japanske kaiju-film, hvoraf Godzilla naturligvis er de mest kendte. Men hele genren fødes naturligvis med King Kong fra 1933, selvom det er især japanerne, der har gjort den til deres egen. 

Så naturligvis har værterne ikke én eneste japansk kaijufilm med. Nej, der er både dansk, amerikansk og italiensk-canadisk fusion på menuen. Niels Paridon hiver mågestellet frem og serverer kaffe og roulade-monsterfilm med Reptilicus (1961)Sonny Lahey følger op med en ægte videobutiks-klassiker, når han slipper Q the Winged Serpent (1982) fri blandt New Yorks skyskrabere. Og så griber Ask Hasselbalch vanen tro ekstra dybt i posen og finder Yeti: Giant of the 20th Century (1977), med en lækker tysk trailer i sidevognen.

Vi kan bogstaveligt talt ikke beskrive, hvor glade vi er for at være tilbage. Moviebox er så stor en del af vores liv, at vi virkelig har savnet det. Filmene, podcasten og ikke mindst jer forbandet lækre lyttere. Vi håber I nyder denne første episode af sæson 4. Der er meget mere guf på vej, og vi glæder os allerede til næste gang. Og husk det nu: Spol altid episoden tilbage, når du har lyttet færdigt!

Med venlig hilsen,
Ask, Sonny, Niels & Casper