Preview Mode Links will not work in preview mode

Dec 23, 2020

Sikken en sæson, det har været. Gang på gang er vi igen blevet overrasket over, hvor dette besynderlige bæst af en podcast tager os hen i filmverdenen, for selvom hjørnestenen i Moviebox er de sjove action- og horrorfilm, så udvider Moviebox-spektret sig hele tiden. Nogle afsnit har været klassisk Moviebox, andre har budt på noget helt nyt. Men som altid, vil vi gerne slutte sæsonen af med et brag, der er 100 % Moviebox. Derfor bringer vi her filmaftenen SPIS MIG!

Temaet leder jo unægteligt tankerne hen på kannibalfilm, og dine kære Moviebox-værter skuffer ikke... selvom en af dem twister den. Sonny lægger nemlig ud med The Stuff - en film, der ikke handler om at blive spist, men om at spise... noget. Ask hiver en ægte 'video nasty'-klassiker frem fra gemmerne og udfordrer dig til at se Cannibal Ferox (aka. Make Them Die Slowly). Det betyder at kære Niels lukker og slukker for sæsonen med den fantastisk underholdende Flesh Eating Mothers.

Kan I nu have det rigtigt godt, til vi ses igen. Vi har allerede planlagt alle optagelser af Sæson 4, så vi glæder os allerede til, at det bliver 2021, for der er lagt op til en fuldstændig EEEPISK række episoder. Tusind tak for at følge med os på denne uendelige VHS-odyssé. Vi ville ha' gjort det uden jer, men det er unægteligt sjovere, at have jer med på rejsen. God jul, godt nytår, og FOR GUDS SKYLD: HUSK AT SPOLE TILBAGE!!!  

Med venlig hilsen,
Ask, Sonny, Niels & Casper