Preview Mode Links will not work in preview mode

Nov 18, 2020

Nogle genrer passer bare godt til Moviebox. Således er action og horror jo nok de mest besøgte genrer, når Moviebox-værterne skal finde glemt guld frem til jer. Men hvad sker der, når selv samme Moviebox-værter kaster sig over en af de mindst Movieboxede filmgenrer: Musikfilmen? Holder de Moviebox-ånden i hævd med en 80'er-eksplosion? Henter de en overset klassiker fra en elsket instruktør frem? Eller sprænger de fuldstændigt rammerne for, hvad en Moviebox-film kan være? De gør naturligvis alle tre ting!

Ask lægger ud med Jacques Demys Cannes-vinder The Umbrellas of Cherbourg. Ja, Cannes-vinder. Allerede dér, kan det diskuteres, om filmen burde diskvalificeres i Moviebox-sammenhæng, men Ask får lov at tale for sin syge moster, inden vi ringer til hans psykolog. Niels bringer balance i VHS-universet med den funky-fresh Cannon-dansefilm Breakin' 2: Electric Boogaloo. Og Sonny introducerer jer for en af sine største musikhelte i filmen Phantom of the Paradise.

Det er som om Sæson 3 næsten er ved at forlade sit eget solsystem med denne episode, for de tre videohoveder udfordrer konstant sig selv og podcastens begrænsninger med nye, vovede filmvalg. Til gengæld kan vi love, at alting bliver godt igen i næste episode... Og husk det nu: Spol altid episoden tilbage, når du har lyttet færdigt!

Med venlig hilsen,
Ask, Sonny, Niels & Casper