Preview Mode Links will not work in preview mode

Nov 4, 2020

For sjette gang forsøger Moviebox-værterne sig som verdens mest inkompetente dyrepassere. For selvom vi efterhånden burde vide bedre, så kan vi bare ikke lade være at vende tilbage til alle de dyr, der dræber. Denne gang skal vi fodre både en alligator, en kat inde i en kat og en hær af rotter. Det lyder måske besværligt, men det er det ikke, for de spiser nemlig allesammen det samme: MENNESKER!

Sonny lægger ud med en tur til Chicago, hvor vi finder den gigantiske menneskeædende Alligator. Herfra tager vi et smut op til Toronto, hvor er utal af rotter gør livet surt i Deadly Eyes. Og oven på sådan en omgang forsøger Niels at slappe af ombord på en yacht, hvilket er svært pga. en uinviteret kat i Uninvited.

Vi er selv imponerede over, at denne genre stadig bliver ved med at levere kyndige Moviebox-film, men det er som om, vi kun finder flere og flere for hver Dyr, der dræber-episode. Derfor er det naturligvis ikke sidste gang, vi tager på besøg i verdens farligste zoologiske have. Og husk det nu: Spol altid episoden tilbage, når du har lyttet færdigt!

Med venlig hilsen,
Ask, Sonny, Niels & Casper