Preview Mode Links will not work in preview mode

Oct 21, 2020

Man kan diskutere, hvor voksen man skal være, for at sætte pris på filmene til denne filmaften, men man kan IKKE diskutere, at de alle er absolut forbudt for børn. I 80'erne havde japanerne i årtier været mange langt fremme i animationsskoen, når det kom til voksenunderholdning. For at fortsætte i dette maleriske billedsprog lå den vestlige verden stadig med røven i vejret og ledte efter sin animationssko inde i klædeskabet. Det er med andre ord svært bare at FINDE noget animation til voksne, for slet ikke at finde noget, der kan anbefales. 

Alligevel har Ask, Sonny og Niels fundet noget, de synes I skal se... sådan da. Sonny prøver at få det til at lyde som en anbefaling, når han fortæller om Ralph Bakshi-filmen Fire and Ice. Det lykkedes næsten. Til gengæld lykkes det 100 % Ask at traumatisere hele værtsstaben med Plague Dogs, ved blot at fortælle, hvad den handler om. Gud ske tak og lov for Niels og hans kærlighed til heavy metal og Heavy Metal!

Sæson 3 bekender langsomt kulør, for de tre glade videohoveder er kun lige begyndt at løfte sløret for de bizarre filmoplevelser, der er i vente. Rigtig god fornøjelse med nogle tegnfilm for voksne-agtige mennesker og husk det nu: Spol altid episoden tilbage, når du har lyttet færdigt!

Med venlig hilsen,
Ask, Sonny, Niels & Casper