Preview Mode Links will not work in preview mode

Oct 14, 2020

Den periode i filmhistorien, som Moviebox kigger tilbage på, har det med at være meget "hvid". Netop af den årsag opstod genren blaxploitation, hvor det handlede om at fortælle den afroamerikanske historie set med afroamerikanske øjne. Det blev til en eksplosion af film med bad motherfuckers og funky tøser, der først og fremmest var sorte, magtfulde, og bad-asssssss. Det handler ofte om stil over indhold, og det er jo fuldstændigt som Moviebox, så det var kun et spørgsmål om tid, inden vi fandt pimphattene frem og begyndte at gangster-humpe ned ad gaden til tonerne af en wow-guitar.

Sonny lægger ud med en ægte klassiker indenfor genren - den overraskende seriøse 'Black Caesar', med Fred Williamson i rollen, der i høj grad skabte hans karriere. Niels har en anden klassiker med, men af en helt anden komisk karakter - 'Dolemite' er så ubehjælpelig, at man kun kan elske den. Og så runder Ask af med endnu et freakshow af en film i form af... 'Blackenstein'!

Sæson 3 fortsætter ufortrødent og vi glæder os allerede nu til at rulle flere episoder ud over de næste måneder. Indtil da kan du føle dig sej, sort og stolt med denne funky episode. Rigtig god fornøjelse og HUSK DET NU: Spol altid episoden tilbage, når du har lyttet færdigt!

Med venlig hilsen,
Ask, Sonny, Niels & Casper