Preview Mode Links will not work in preview mode

Apr 1, 2020

I sidste sæson gik vi på jagt efter film fra store filmstjerners efterår med episoden Stjerneudskud. I denne sæson har vi valgt at gøre det samme, men med omvendt fortegn, så vi nu går på jagt efter film fra store filmstjerners forår. Film fra kendte ansigter inden de blev kendte.

Vi forventede måske egentlig en lidt sjovere filmaften, men den eneste, som decideret bringer smilet frem denne gang er Sonny. Inden han komme på banen skal vi dog forbi Niels, der har smøget ærmerne op og taget et dybt greb ned i tønden med New Yorker-70'er-sleaze. Her har han fundet filmen A Certain Sacrifice med 21-årig Madonna. En film hun absolut ikke vil kendes ved i dag, og det bliver let at forstå hvorfor.

Ask lyder overraskende mainstream, når han her dukker op med filmen River's Edge, der ifølge vores Lord of Trash ganske enkelt er en god film, med en ung og uskyldsren Keanu Reeves på rollelisten. Hjemmesiden Salon har dog kaldt den "den mørkeste teen-film nogensinde", og dét lyder mere som Ask.

Og så er der Sonny, der sørger for, at vi afslutter aftenen med en ægte Moviebox-film: Prayer of the Rollerboys - nazi-rulleskøjte-sci-fi-drama med en ung Patricia Arquette i en af hovedrollerne.

Rigtig god fornøjelse og husk:

Spol altid episoden tilbage, når du har lyttet færdigt!

Støt i øvrigt Moviebox på 10er.dk!

Med venlig hilsen,
Ask, Sonny, Niels & Casper