Preview Mode Links will not work in preview mode

Nov 6, 2019

Så er vi ved vejs ende i første sæson. Vi er grædefærdige over, at der ikke kommer en ny episode i næste uge, men vi slutter til gengæld af med manér - med noget ekstraordinært. En stak film, der er så langt ude, at deres blotte eksistens er svær at fatte for vores tre faste VHS-riddere. Og de har da også gravet dybt i posen denne gang og fundet tre film fra videoverdenens mest underlige hjørner.

Niels lægger ud med Paul Rudd-favoritten Mac and Me, der ripper så meget fra E.T., at det hviner i tænderne. Derefter lægger Sonny sig som bøffen i burgeren med en regulær psych-out-klassiker i form af John Waters-filmen Pink Flamingos. (ÆG!) Og sidste, men absolut ikke mindst, runder Ask episoden og sæsonen af med en must-see VHS af højeste (læs: laveste) kaliber: Death Bed!

Det har været en kæmpe fornøjelse af producere en hel sæson spækket med rendyrket VHS-kærlighed og vild videoviden. Vi vil for evigt drive rundt på VHS'ens uendelige hav og finde flere og flere sjove, spændende, chokerende, søde, absurde og bizarre film, så lur os, om ikke vi nok skal vende tilbage med mere Moviebox. Indtil da...

Rigtig god fornøjelse og husk: Altid spol episoden tilbage, når du har lyttet færdigt!

Med venlig hilsen,
Ask, Sonny, Niels & Casper