Preview Mode Links will not work in preview mode

Mar 23, 2023


Så overlevede vi sørme endnu en sæson i verdens mest velassorterede videobutik, Moviebox - og hvilken sæson! Det føles som om, den bare er blevet bedre og bedre, jo længere vi er kommet. Og ikke at denne episode er den bedste af hele flokken, men som altid elsker vi at slutte med en fest, og den kommer lige her. Idéen kommer egentlig fra Ask, der længe har lobbyet for en "Rock-horror!"-filmaften. Nu gik ønsket i opfyldelse, og det giver så god mening, når man hører den.

Sonny er notorisk anti-musikalsk, så han er i sagens natur udfordret i denne kategori. Ikke desto mindre leverer han en tidløs klassiker, der SKAL med på sådan en aften: 'The Rocky Horror Picture Show' (1975). Ask får afløb for sine rock-horror-tendenser med den umådeligt festlige og passende 'Trick or Treat' (1986), fyldt med død, djævlemusik og guitarsoloer. Og Niels kradser bunden af tilbudsgitteret på Esso-tanken, da hans grillkylling-fedtede pilfingre får fat i 'Blood Tracks' (1985), hvor en ret kendt dansker pludselig dukker op i en lille rolle. Filmen er uden tvivl meget sjovere at få genfortalt og snakke om, end den er at se, og det er DERFOR vi laver Moviebox. 

Kære venner (og især jer utrættelige typer, der støtter os via Klub Moviebox på Patreon). Tusind tak. Som de mange utilsigtede huller i vores udgivelseskalender afslører, så har det sidste halve år budt på flere udfordringer, end vi lige havde regnet med. Afsnit er blevet forsinket og pauserne mellem udgivelser har været meget længere end vi ønsker. Det er vi kede af, men samtidig ovenud lykkelige over, at vi stadig er her og stadig holder åbent i Moviebox. Vi har allerede sat kryds i kalenderen for næste sæson! I Klub Moviebox vil det derfor om ganske kort tid være muligt at byde ind med og stemme på kategorier til Sæson 8. Hold øje med Patreon.

Ellers er der ikke andet at sige end tusind tak for denne gang. Vi høres ved ganske snart (formentlig i noget ekskulsivt guf i Klub Moviebox), men indtil da så HUSK: Spol altid episoden tilbage, når du har lyttet færdigt!

Med venlig hilsen,
Ask, Sonny, Niels & Casper