Preview Mode Links will not work in preview mode

Jan 11, 2023

Kender I det, at man forventer noget så meget, at man faktisk slet ikke kan forestille sig noget andet, end det man forventer? Cirka sådan havde Kaptajn Video det inden optagelsen af denne episode. Med en titel som "Turen går til Japan" skulle man måske regne med at vores panel af vanvittige vidioter gik direkte til ninja-filmen eller samurai-filmen eller yakuza-filmen, men næææ nej. D'herrer Ask-san, Sonny-san og Niels-san har taget tre helt andre film med, men utroligt nok er de om muligt ENDNU mere japanske end ninja, samurai og yakuza.

Den er umulig at planlægge, denne aften, for de her film... altså. Sonny lægger ud med animé-filmen 'Perfect Blue' (1997) - første gang vi har en animeret film med, hvor vi ikke specifikt søgte netop det. Niels skruer tempoet op på 1.000 med det feber-febrilske psycho-punk-chok 'Tetsuo - The Iron Man' (1989). Og så runder Ask stille og roligt af med den mest blodige og splattede film, han nogensinde har set... (lad lige det synke ind et øjeblik...): 'Guinea Pig 5: Mermaid in the Manhole' (1988)

Dette er en filmaften for viderekommende. Vi startede sæsonen med 'Moviebox for nybegyndere', men i guder hvor er det her bare ikke en filmaften eller en episode for nybegyndere. Under alle omstændigheder har det været en fornøjelse at tage jer med til Japan - der skal vi over igen en gang! Indtil da, god fornøjelse med denne episode og HUSK: Spol altid episoden tilbage, når du har lyttet færdigt!

Med venlig hilsen,
Ask, Sonny, Niels & Casper