Preview Mode Links will not work in preview mode

Jan 4, 2023

Hvis Ødipus var en episode i sæson 7 ville han være denne episode 5, for NU går der mor i den. For mor ér den bedste verden. Måske ikke den bedste MOR, men så er hun den bedste til noget andet. Eksempelvis den bedste til at sønderbanke sin uskyldige datter med en bøjle, ikke også, Sonny? Eller den bedste til at vride sin søns hjerne om til en forkvaklet, discodansende seriemorder, ikke også, Ask? Eller bare den bedste til at spidde leveren ud af kroppen på nederdrægtige mandspersoner med en ildrager, ikke også, Niels?

Aah, ja, denne filmaften er fyldt med moderlig kærlighed. Sonny lægger nemlig ud med en sandfærdige historie om Joan Crawfords forsøg på at være en god mor i 'Mommie Dearest' fra 1981 (Spoiler: Forsøget mislykkes). Ask har fundet en vaskeægte slasher-klassiker med 'Don't Go in the House' fra 1979. Det er vist første gang i Moviebox' historie, at vi snakker om en film, som vi alle sammen har set SAMMEN! Og Niels runder den matriarkalske filmaften af med John Waters-filmen 'Serial Mom' fra 1994, hvor Kathleen Turner spiller en husmor, der pludselig finder ud af, at MORD er det bedste i verden.

Vi har haft en lille pause i udgivelserne over juleperioden, men er tilbage på sporet. Derfor glæder vi os allerede til næste episode, hvor stemningen i Moviebox-butikken for alvor begynder at blive rigtigt nasty. Indtil da, god fornøjelse med denne episode og HUSK: Spol altid episoden tilbage, når du har lyttet færdigt!

Med venlig hilsen,
Ask, Sonny, Niels & Casper