Preview Mode Links will not work in preview mode

Aug 12, 2022


Det føles kun som få sekunder siden, at vi bød velkommen til Sæson 6, men se nu her. Nu er den allerede færdig! ØV! Forbered dig på, at livet igen ikke giver mening...  Men inden eksistensen meningsløshed for alvor formørker dit sind, så gå ud med et brag her, hvor vi slutter VHS-festen med et brag af en episode - ganske som vi plejer.

En sæson-afslutning skal som bekendt altid være noget særligt, men det er svært at skabe afslutnings-magi i hver sæson. VHS-troldmændene fra Moviebox gør i hvert fald et mesterligt forsøg her, hvor de tolker temaet på deres helt egne måder. For "100% Maximum Moviebox" kan jo være alt - der skal bare være meget af det. 

Niels lægger ud med en film, der er 100% "Shit Happens and Stuff - The Movie". Den er så oplagt, at Casper i ramme alvor troede, vi allerede havde snakket om den, men det har vi altså ikke. Før nu, for endelig bliver The Adventures of Buckaroo Banzai across the 8th Dimension (1984) ophøjet til Moviebox Collection-status, og det er fortjent. Sonny følger op med en film, der er 100% rum-gladiator-action på monkey class: Arena (1989). Ingen sæson af Moviebox uden Charles Band! Og så slutter Ask hele sæsonen af med 100% 80'er-horror-samfundssatire i Tobe Hoopers Texas Chainsaw Massacre 2 (1986). Alle tre er film, der burde ha' været med i Moviebox for lang tid siden, men NU fik de endelig plads i det grynede pantheon af vilde videofilm fra VHS'ens gyldne tidsalder.

Tusind tak til jer alle sammen for at følge med os endnu engang. Det er ikke til at sige, om vi ville være blevet så gode venner som vi er, hvis ikke det var for Moviebox. Vi ville helt sikkert ikke få set så mange skraldede videofilm, som vi gør. Det er vi jer evigt taknemmelige for. Især jer, der er så gavmilde, at I støtter os på Patreon i Klub Moviebox. Tak!

Og apropos Klub Moviebox! Festen fortsætter i de eksklusive lokaler på Patreon. Her vil over den næste tid dukke en række særlige filmaften-episoder frem, og meget andet, som er eksklusivt tilgængeligt for vores guld- og ninja-medlemmer. Hvis ikke du allerede er guld- eller ninja-medlem, så er nu et godt tidspunkt at tage springet.

Tak for denne gang, vi ses snart igen og HUSK DET NU: Spol altid episoden tilbage, når du har lyttet færdigt!

Med venlig hilsen,
Ask, Sonny, Niels & Casper