Preview Mode Links will not work in preview mode

Aug 4, 2022


Pak pas, pund og paraply, for nu går turen til merry ol' England! Ja, det er måske ikke den mest oplagte kategori. Det var i hvert fald redaktørens reaktion, da han første gang hørte det, men et særligt medlem af Moviebox-panelet plæderede flere gange for den. Og med god grund! 

For utroligt nok byder denne episode uden sammenligning på de bedste og mest tillokkende film i hele sæson 6. Man skulle ikke tro det, men grå, regnvåde UK har simpelthen fået det bedste ud i Sir Lahey, Sir, Paridon og Sir Hasselbalch.

Vi rammer Englands kyst med Sonny ved roret, og han lægger hårdt ud med den creepy Paperhouse (1988). Dark fantasy family horror... på en måde. Ask smadrer cricketbattet direkte i mellemgulvet på os andre med Scum (1979). Grum ungdomsfængsels-socialrealisme. Og man ved, man har fat i en bleedin' 'ardcore filmaften, når mareridts-VHS'en Xtro (1982) ligger til sidst som aftenens mest glade film. Vi takker Niels for at runde af med en ÆGTE Moviebox-klassiker, selvom vi må anerkende den meget ægte risiko for efterfølgende PTSD og depression. Og HUSK: Spol altid episoden tilbage, når du har lyttet færdigt!

Med venlig hilsen,
Ask, Sonny, Niels & Casper