Preview Mode Links will not work in preview mode

Feb 26, 2020

Spyt i dykkerbrillen, skru op for ilten, grib harpunen og spring ud i Episode 13 fra Moviebox - Havets hemmeligheder! En temaaften der for alvor kaster vores trofaste VHS-afficionadoer ud på dybt vand, hvilket de skal vise sig at klare med bravur. For sjældent er er en temaaften fra Moviebox blevet sammensat med så perfekt en narrativ struktur som denne. 

Niels søsætter episoden ved at invitere os alle med ombord på en all inclusive nazi-cruise med Death Ship ! Det går naturligvis fuldstændigt galt og vi ender i vandet, hvor Ask så tager over og hiver os langt ned mod havets mystiske bund i... Leviathan! Det går naturligvis også fuldstændigt galt og vi ender i vandet igen, men kan vi synke dybere end havets bund? JA! DET KAN VI! For Sonny tager os simpelthen med ned UNDER havets bund med den perfekte betitlede Endless Descent (aka. The Rift). Det er så perfekt, at selv titlerne synker dybere og dybere ned på VHS-omsalgene for hver film vi dykker ned i.

Altså, vi er nok ikke vores egne største kritikere (nogen hader os helt sikkert mere end os), men vi ér kritiske og kan altid finde fejl og muligheder for forbedringer i vores episoder. Når det så er sagt, så er vi ret godt tilfredse med (læs: EKSTATISKE over) denne episode. Vi håber, at bare en brøkdel af den gode stemning og generelt meningfyldte oplevelse vi har med at producere disse episoder, siver ud gennem højttalerne eller hovedtelefonerne til jer. Rigtig god fornøjelse og husk:

Spol altid episoden tilbage, når du har lyttet færdigt!

Med venlig hilsen,
Ask, Sonny, Niels & Casper