Preview Mode Links will not work in preview mode

Feb 19, 2020

Hvor er livet dog tomt og ubetydeligt... Hvorfor eksisterer jeg?... Hvad er meningen med det hele?... *suk*

KRASJ! Det er lyden af Moviebox, der sparker din dør ind, for at redde dit VHS-udsultede liv og gøre det hammer-hammerfedt igen! Med os har vi en fucking tung Esselte moviebox og tre skoldhede lejekassetter nede fra de skumle Sæson II-reoler bagerst i butikken. Yes, du sidder her med starten på en helt ny Moviebox-sæson med nye eventyr i verdens vildeste videoland sammen med de fire selvrensende videohoveder fra din yndlings-podcast. Og shit, hvor har vi dog glædet os til at komme i gang. 

Inden vi knapper Jolly Colaen op og kvaser en nævefuld Kim's Bølge Chips ind i kæften, skal vi dog lige se tilbage på første sæson, og hvilken betydning den havde - ikke mindst for os. Og det er ikke for børn. Vi snakker hardcore VHS-misbrug, men også den lyksaglige frelse i endeligt at droppe alle ambitioner om at følge med tiden og indse, at menneskeheden peakede med opfindelsen af movieboxen. For alting VAR bedre i gamle dage, og vi er her for at bevise det.

Det gør vi med en regnvåd, neon-belyst, synth-bombe af en sæsonstart, der tager dig langt ind i 'Den grumme, grimme storby', og vores tre VHS-guruer sørger for, at du kommer rundt i alle ghettoerne. Kære Sonny Lahey giver os en perfekt start og spisefilm (vi skal ha' pizza) med klassikeren Teenage Mutant Ninja Turtles fra 1990. Rare Ask Hasselbalch følger op med den blodige og 100 % trashede The Tenement fra 1985. Og søde Niels Paridon runder af med den voldsomt kloge film C.H.U.D. fra 1984. Dette er en episk filmaften af den kaliber, der skal til at søsætte en ny sæson, så rigtigt god fornøjelse og husk:

Spol altid episoden tilbage, når du har lyttet færdigt!

Med venlig hilsen,
Ask, Sonny, Niels & Casper