Preview Mode Links will not work in preview mode

Nov 6, 2019

Så er vi ved vejs ende i første sæson. Vi er grædefærdige over, at der ikke kommer en ny episode i næste uge, men vi slutter til gengæld af med manér - med noget ekstraordinært. En stak film, der er så langt ude, at deres blotte eksistens er svær at fatte for vores tre faste VHS-riddere. Og de har da også...


Oct 29, 2019

Som kaptajn for podcasten er det Caspers opgave at udvælge og navngive kategorierne for de filmaftener, vi kaster os over i en given episode. Dette er ikke altid lige let, og jagten på et sjovt ordspil eller bare noget andet end det åbenlyse, kan resultere i kvaler for panelmedlemmerne.

Som eksempelvis i denne...


Oct 23, 2019

Fængselsfilm er en dejlig, letforståelig subgenre. Det er film, der foregår i et fængsel. Punktum. Hvad, der derudover sker i filmen, er helt op til Moviebox-panelet, der som altid formår at komme godt rundt i alle genrens hjørner.

Niels har medbragt den mest larmende, potente, sindssyge trailer vi nogensinde har...


Oct 16, 2019

Vi spoler endnu engang tilbage til en tidligere VHS-episode fra Filmnørdens Hjørne, for der ligger så meget guld, som fortjener lidt ekstra kærlighed her hos Moviebox. Og hvis en særlig filmaften kan tåle en ekstra tur i møllen, så er det Noget med nazister.

Altså, det føles jo forkert at sige "vi elsker...


Oct 9, 2019

Som den kvikke lytter allerede har opdaget, så cirkulerer vores vante VHS-smag ofte omkring rå action eller klam horror, men denne gang får piben en helt anden og mere børnevenlig lyd. Denne gang skal VHS-hajerne nemlige fiske rendyrket og renskuret familieunderholdning frem. 

Og episoden starter da også godt med...